LOGIN | Kontakt
bestill henting 22 22 24 00
Bigbags
Junkbag
Junkbag - en sekk for avfall
Container leje
Container
Avfallscontainere
Trondheim
Scroll ned og les mer, eller klikk på menyen ovenfor for mer informasjon.

Trondheim

Hos Junkbag Norge AS kan du leie container i Trondheim og omegn. I tillegg tilbyr vi alternative løsninger til en avfallscontainer, noe som kan være mer lønnsomt for deg. Noen ganger er den beste løsningen å kombinere konsepter.

Du er alltid garantert super priser og god service når du leier container eller skal ha hentet Junkbags hos Junkbag Norge AS.

Dersom du er usikker på noe, da ring oss og vi skal hjelpe deg med svar på dine spørgsmål.

Litt om Trondheim

Trondheim (tidligere Nidaros og Trondhjem) er en bykommune i Sør-Trøndelag, og den tredje mest folkerike kommunen i Norge med sine 184 960 innbyggere (per 1. januar 2015).[1] Kommunen fikk sin nåværende utstrekning i 1964 da Trondheim ble slått sammen med nabokommunene Byneset, Strinda, Tiller og Leinstrand. Bysenteret (Midtbyen) ligger mellom Nidelva og Trondheimsfjorden. Kommunen grenser i øst mot Malvik, i sør mot Selbu, Klæbu og Melhus, og mot Rissa og Leksvik i Trondheimsfjorden

Byen ble ifølge sagafortellinger etablert av Olav Tryggvason i 997, og var Norges hovedstad mellom 1030 og 1217 (som den andre i rekken). Byen feiret sitt tusenårsjubileum i 1997.


*Kilde: Wikipedia

oslo
Grønn profil
Digital avfallsrapportering
green business awards 2012
e-Commence