LOGIN | Kontakt
bestill henting 22 22 24 00
Bigbags
Junkbag
Junkbag - en sekk for avfall
Container leje
Container
Avfallscontainere
Menu
Scroll ned og les mer, eller klikk på menyen ovenfor for mer informasjon.

Om Junkbag Norge AS

Junkbusters ApS er stiftet i Danmark i mars 2009 av Steffen Rasmussen. I 2011 åpnet Junkbusters Stockholm AB og i 2014 kom Junkbag Norge AS til. I 2015 er Junkbusters Deutschland GmbH åpnet.

Ideen er å skape en profesjonell og miljøvennlig løsning, slik at bedrifter og enkeltpersoner kan bli kvitt avfall, som er for stort til å legge i søpla, på en rask og enkel måte. Junkbag Norge AS fokuserer 100% på effektiv og miljøvennlig søppelhenting.


komme i gang Junkbusters
-I korthet

Ideen, til og starte firmaet, fikk Steffen på vei hjem fra England. På flyet satt han å leste et magasin. Magasinet hadde en interessant artikkel om avfallshåndteringsselskapet AnyJunk. Etter å ha studert artiklen, bestemte Steffen seg for å utforske markedet i Danmark. Etter noen uker kontaktet Steffen AnyJunk for å høre om de kunne være interessert i et samarbeid. Jason Mohr, grunnleggeren av AnyJunk, var interessert og de inngikk en avtale om å møtes.

AnyJunk, som er markedsledende på sitt område i England, er medeier i Junkbusters ApS i Danmark. Derav nytes godt av flere års erfaring og gjennomtestede IT-systemer. Vi har utviklet en transparant prisstruktur som gjør at kunden vet prisen før arbeidet startes, slik kan der spares på mye administrasjon og tid.

Junkbags Norge AS egner seg som leverandør for mange ulike bransjer. Enhver bedrift eller enkeltperson vil, fra tid til annen, generere avfall av en slik art. Junkbag Norge AS er en perfekt løsning for diverse ad hoc oppgaver og løser problemet innen 48 timer.

Vort mål er å skape en nasjonal løsning for avfallshåndtering og –gjenvinning. Vi leverer og henter containere og Junkbags i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Trondheim. På sikt kommer også Junktrucks til Norge.


Selskapsinformasjon

Junkbag Norge AS
Solgaard skog 104
1599 Moss
Org nr 912 672 972

Handelsbetingelser

Hvis du ønsker å handle med Junkbag AS kan du se våre handelsbetingelser her

Kontakt oss

Ring 2222 2400 eller send en e-post til

Grønn profil
Digital avfallsrapportering
green business awards 2012
e-Commence