LOGIN | Kontakt
bestill henting 22 22 24 00
Bigbags
Junkbag
Junkbag - en sekk for avfall
Container leje
Container
Avfallscontainere
Leie container
Scroll ned og les mer, eller klikk på menyen ovenfor for mer informasjon.

Leie container - hvordan gjør jeg?

Hvis du skal leie en container til avfall er det flere faktorer som spiller inn på prisfastsettelsen. Det er levering, tømming eller hjemtransport som er uttrykk for kjøringen av containeren.


Levering betyr at lastbilen kommer ut til den valgte adressen med avfallscontaineren.

Tømming betyr at containeren hentes OG returneres igjen på adressen når den er tømt. I visse tilfeller kan vi ta en tom container med når vi kommer, så du ikke trenger vente på at vi kommer retur. Men dette kan ikke alltid garanteres.

Avslutt betyr at vi henter containeren, tømmer den og kommer deretter IKKE retur med containeren.


Leie og parkering

Utover kostnader til transport og tømming, er det leie av selve containeren som betales per dag man har containeren på adressen. Dette er inklusiv dagen hvor containeren leveres og hentes. Enkelte mener at denne utgiften er overflødig, men containeren representerer en verdi og har en viss levetid. Derfor må alle kunder betale for leie av containeren.


Du kan leie en container så lenge du ønsker, uansett om det er som privatperson eller som næringsvirksomhet.

Har du containeren stående i lengre tid, skal du dog være oppmerksom på at det kan være behov for tillatelse. Hvis containeren er plassert på offentlig vei/sted, så kan det kreves særlig tillatelse til dette. Det kan også koste penger å leie plass på offentlig areal, på samme måte som en parkering kan koste penger.


Slik tillatelse og avregning er typisk noe som Junkbusters kan være behjelpelig med. Men utgiften til parkering kan være betydelig i visse områder, så derfor er det en god ide å undersøke pris på dette på forhånd dersom containeren skal stå parkert i lengre tid.


Bortkjøring av avfallet

Den siste faktoren i prissettingen er bortkjøring av avfallet. Det er stor forskjell på om du skal kvitte deg med sortert eller blandet avfall. Typisk er denne posten den største delen av sluttsummen for en container. Derfor er det viktig å planlegge hvordan avfallet skal bortkjøres. 

Dersom du planlegger å leie en container til blandet avfall, så kan det kanskje være lurt å undersøke om du kan spare penger ved eventuelt å kombinere det med våre Junkbags eller Junktrucks og dermed unngå å blande avfallet.


Hva gjør jeg?

Hos oss kan du enkelt leie en container til bygningsavfall, hageavfall, jord, bruddstykker eller annet du skulle ha behov for å kvitte deg med. Du bestiller og betaler online. Vi sender løpende ordrebekreftelse på det du bestiller, og når containeren er hentet, tømt og sortert, sender vi en samlet kvittering til deg på e-post. Enklere kan det ikke bli.

En endelig pris på leie av container er vanskelig å gi innen du bestiller, da prisen er avhengig av dels hvordan du sorterer avfallet og dels hvor mye det veier. Derfor kan vi dessverre ikke gi deg en fast pris før du bestiller, MEN vi har gjort vårt beste for å være transparente i våre priser. Og vi veileder gjerne, så ring oss hvis du spørsmål eller er i tvil om hvilken løsning som vil være mest gunstig for deg.

Grønn profil
Digital avfallsrapportering
green business awards 2012
e-Commence